Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Δελτίο Οικολογικών & Περιβαλλοντικών Εκδηλώσεων - Νοέμβριος 2012


Γιορτή Μητρικού Θηλασμού 



Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, 1-7 Νοεμβρίου, το Δίκτυο των Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, σας προσκαλεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012, σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό, στην πόλη σας!  
Μητέρες, σε 29 πόλεις της Ελλάδας, διοργανώνουν και συμμετέχουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Θηλασμό, που έχει ως σκοπό την προώθηση, την υποστήριξη και την ενημέρωση, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία. 

Η "Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αττικής" σας περιμένει στις 11.00 πμ, στο Ζάππειο Μέγαρο, στο χώρο του συντριβανίου. 

Η Ομάδα "Θεσσαλονίκη - Εγκυμοσύνη - Τοκετός - Θηλασμός" σας περιμένει στις 11.00 πμ, στον Λευκό Πύργο.

Οι υπόλοιπες πόλεις, στις οποίες θα δοθεί το ραντεβού είναι : Βέροια (πλατεία δημαρχείου), Ζάκυνθος (πλατεία Διονυσίου Σολωμού), Ηράκλειο Κρήτης (δημαρχείο), Ιωάννινα (κεντρική πλατεία), Καβάλα (πλατεία Καπνεργάτη), Καλαμάτα (πλατεία Αγίων Αποστόλων), Καρδίτσα (κεντρική πλατεία), Κεφαλονιά (πλατεία Αργοστολίου), Κιλκίς (ξενοδοχείο Habitat), Αμοργός (όρμος Αιγιάλης), Σύρος (πλατεία Μιαούλη Ερμούπολης), Μύκονος, Κομοτηνή (πλατεία Ειρήνης), Κόρινθος (πεζόδρομος έξω από την πινακοθήκη), Λαμία (πλατεία Ελευθερίας), Λάρισα (Pantheon Plaza), Ξάνθη (κεντρική πλατεία), Πάτρα (πλατεία Βασιλέως Γεωργίου), Πρέβεζα (κτίριο πρώην λαϊκής αγοράς), Ρέθυμνο (δημαρχείο), Ρόδος (Ακταίον Μανδράκι), Σέρρες (πλατεία Ελευθερίας), Τρίκαλα (απέναντι από τα Goody's), Χαλκίδα (πάρκο Αγίου Νικολάου), Χανιά (δημοτικός κήπος). 

 


7η Συνάντηση Οικογενειακής Πεζοπορίας
Θεσσαλονίκη, 4 Νοεμβρίου 2012


Η συνάντηση διεξάγεται για 7η φορά με πρωτοβουλία κατοίκων της περιοχής, υποστηρίζεται από τα Αρσάκεια Σχολεία και έχει σκοπό να φέρει σε επαφή όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες κάθε ηλικίας με το καταπράσινο βουνό που βρίσκεται δίπλα στον αστικό ιστό, να τους ευαισθητοποιήσει σχετικά με την προστασία του, αλλά και να τους εμπνεύσει ένα πιο ποιοτικό τρόπο ζωής, άσκησης και ψυχαγωγίας. 

Τόπος συνάντησης: Οδός Τοσίτσα, Ελαιώνες Πυλαίας, Θεσσαλονίκη 
Διαδρομή: Δασικός δρόμος Ελαιώνων 
Μήκος διαδρομής: 5000 μέτρα 
Έναρξη πεζοπορίας: 11.00 

Συμμετοχή δωρεάν και ελεύθερη για όλες τις ηλικίες.



Εκδήλωση για την ελευθερία των σπόρων 
Τοπική Ομάδα "Πελίτι" Κομοτηνής  

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012, ώρα 19:00 


Όσοι θέλουν μπορούν να ετοιμάσουν κάποιο σπιτικό κέρασμα ,αλμυρό ή γλυκό για να κεραστούμε όσοι θα συμμετέχουμε στην εκδήλωση. 

Πληροφορίες : www.peliti.gr 




«Οίνοι Πελοποννήσου, Φυσικά»
4 Νοεμβρίου 2012


Η εκδήλωση γευσιγνωσίας, με τίτλο «Οίνοι Πελοποννήσου, Φυσικά», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 από τις 13:00-20:00 στο Hilton και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα περισσότερα κρασιά της Πελοποννήσου από τους αμπελώνες και τα οινοποιεία 27 οινοπαραγωγών.
Κρασιά κάθε τύπου, με προεξάρχοντα εκείνα των κορυφαίων ονομασιών προέλευσης: Μαντινεία, Νεμέα, Μαυροδάφνη Πατρών, Πάτρα, Μοσχάτος Ρίου Πατρών αλλά και δεκάδες άλλα, Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης ''πρώην Τοπικοί Οίνοι'', καθώς και κρασιά από εξαιρετικές ελληνικές και ξένες ποικιλίες αμπέλου, θα βρίσκονται εκεί για να ικανοποιήσουν την γευστική περιέργεια κάθε οινολάτρη.

Για να δείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο, πατήστε εδώ.


«Πανηγύρι της Φύσης»
Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012


Ημέρα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για το περιβάλλον και τα ζώα αυτή η Κυριακή 4/11 στη Σχολή Μωραϊτη (Παπαναστασίου & Αγ. Δημητρίου, Π. Ψυχικό). Από τις 11 το πρωί έως τις 7 το βράδυ θα προβάλουν το έργο τους 25 περιβαλλοντικές και φιλοζωικές οργανώσεις προσφέροντας βιωματικά εργαστήρια περιβαλλοντικού χαρακτήρα για ενήλικες και παιδιά, καθώς και πρακτικές συμβουλές που ο καθένας μπορεί να εφαρμόσει στην καθημερινότητά του. 
Η είσοδος για το κοινό σε όλες τις δραστηριότητες είναι ελεύθερη 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 2106756970.



Καλλιέργεια τρούφας και φαρμακευτικών μανιταριών 
Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2012 

 
Η Στάση Ζωής διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Καλλιέργεια τρούφας - αυτοφυή και καλλιεργούμενα μανιτάρια – μέθοδοι καλλιέργειας φαρμακευτικών μανιταριών σε κορμούς ξύλων. Εμβολιασμός κορμών με καβίλιες. Μεταποίηση – Συνταγές και γαστρονομία μανιταριών», το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012 (9.30-17.00) στην Αθήνα, με απώτερο σκοπό την στήριξη και την ανάπτυξη εναλλακτικών οικονομικών δραστηριοτήτων συμβάλλοντας έτσι στην οικονομική ανάπτυξη της υπαίθρου και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της εσωτερικής μετανάστευσης και της γήρανσης του πληθυσμού που πλήττουν τις περιοχές της πατρίδος μας. 

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 - 4677597 ή 6975.831823


Ημερίδα γνωριμίας με τα μανιτάρια στο Καστρί Αρκαδίας  
11 Νοεμβρίου 2012  

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Καστρίου διοργανώνει την Κυριακή 11 Νοεμβρίου ημερίδα με θέμα « Τα μαγικά ομπρελάκια της Γης » (Γνωριμία με το βασίλειο των μανιταριών). Η Ημερίδα θα μας μυήσει στην παρατήρηση, τον τρόπο συλλογής και γενικότερα στον κόσμο των μανιταριών. 
Η συμμετοχή είναι δωρεάν. 
Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε:να τηλεφωνήσετε στο ΚΠΕ Καστρίου 2792022004




Καλλιέργεια Αρωματικών Φυτών 
4 Νοεμβρίου 2012


Ημερίδα με θέμα «Καλλιέργεια Αρωματικών Φυτών – Ασκληπίειος Βοτανικός Κήπος» διοργανώνει η Ένωση Νέων Αγροτών Αργολίδας την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 στις 6μμ, στην αίθουσα του νομαρχιακού συμβουλίου στην παραλιακή Ναυπλίου. 

Τηλ.επικοινωνίας: 6976562330



«Το γκότζι μπέρρυ και η καλλιέργειά του»
 Αλεξάνδρεια, 4 Νοεμβρίου 2012

Ημερίδα με θέμα την καλλιέργεια του γκότζι μπέρρυ διοργανώνεται την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας Ημαθίας στις 10 το πρωί.  

Οι εισηγήσεις θα καλύψουν όλη τη διαχείριση του φυτού, από την καλλιέργεια και την αντιμετώπιση των ασθενειών μέχρι την απορρόφηση και μεταποίηση των καρπών και την παραγωγή νέων προϊόντων. 

 

 2η Γιορτή Ελιάς και Ελαιολάδου στο Κρανίδι
3 & 4 Νοεμβρίου 2012


Η 2η Γιορτή Ελιάς και Ελαιολάδου, πραγματοποιείται στην πόλη του Κρανιδίου Αργολίδος αυτό το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Νοεμβρίου 2012.

Σκοπός η επαφή και αναβίωση της πλούσιας αγροτικής παράδοσης που διαθέτει ο τόπος, η ανάδειξη μνημείων που σχετίζονται με την ελιά, η αναγνώριση του πρωταγωνιστικού ρόλου της ελιάς στην ιστορία και στην οικονομία του τόπου και η ανάδειξη και προώθηση του τοπικού ελαιολάδου του Δήμου Ερμιονίδας, εξαιρετικής ποιότητας με την ονομασία ΠΟΠ (1996).




2η Γιορτή ελιάς και λαδιού 
Σελιανίτικα Αιγίου, 10 Νοεμβρίου 2012 


O Φιλοπροοδευτικός Όμιλος Σελιανιτίκων διοργανώνει τη 2η Γιορτή ελιάς και λαδιού με θέμα: «Ελιά, πηγή Υγείας», το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012 στις 7.30μ.μ. στο Ελαιοτριβείο Σελιανιτίκων.

Η γιορτή περιλαμβάνει: Χορούς από τη "Χορευτική Στέγη" του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Σελιανιτίκων, Λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική, Δωρεάν μπουφέ με παραδοσιακά φαγητά & γλυκά, Λαχειοφόρο αγορά, Παραδοσιακούς λουκουμάδες 

Η είσοδος είναι ελεύθερη 


 
Διεθνές σεμινάριο γευσιγνωσίας ελαιολάδου 
Καλαμάτα, από 18 έως 24 Νοεμβρίου 2012
 
Το Εργαστήριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου του Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας σε συνεργασία με το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου διοργανώνει από 18 έως 24 Νοεμβρίου 2012 διεθνές σεμινάριο γευσιγνωσίας ελαιολάδου με τίτλο: CALIBRATING PANELISTS’ MINDS AND PALATES

Για αιτήσεις συμμετοχής και διευκρινήσεις, επικοινωνείτε με την κ. Άννα Μηλιώνη στα τηλ 27210 45171, 45172, 69393, email oliveoil@teikal.gr , a_milionis@hotmail.com

  


Το "καζαναριό" της Κόνιτσας 
17 Νοεμβρίου 2012 


Η απόσταξη του τσίπουρου είναι ιεροτελεστία, η οποία γιορτάζεται στο ξενοδοχείο "Πανόραμα" της Κόνιτσας, στις 17 Νοεμβρίου 2012. 
Εκεί, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, το "καζαναριό", η πατροπαράδοτη διαδικασία παραγωγής τσίπουρου θα συνοδευτεί από παραδοσιακούς ηπειρώτικους μεζέδες και ηπειρώτικη ορχήστρα με τοπική χορευτική ομάδα.  



Άθλος Μαινάλου με τρέξιμο και ποδηλασία
Βυτίνα,  3 και 4 Νοεμβρίου 2012

Ο Δήμος Γορτυνίας και η εταιρεία διοργάνωσης αθλητικών δράσεων Mountain-Sports διοργανώνουν για άλλη μια χρονιά στην Βυτίνα στις 3 και 4 Νοεμβρίου 2012, τον αγώνα περιπέτειας με την ονομασία «Άθλος Μαινάλου», που περιλαμβάνει ορεινό τρέξιμο και ορεινή ποδηλασία στην πανέμορφη περιοχή της Βυτίνας. 
Για να την προώθηση της ιδέας της ποδηλασίας και της ασφαλούς οδήγησης ποδηλάτου, ακόμα και στις μικρότερες ηλικίες, οργανώνονται ΔΩΡΕΑΝ αγώνες ποδηλασίας για παιδιά στο κέντρο της Βυτίνας. Στόχος πέρα από την ψυχαγωγία τους είναι η ενημέρωση των μικρών παιδιών για τους κανόνες ασφαλείας που διέπουν την ποδηλασία, συνεπάγεται η χρήση του ποδηλάτου.



Αθλητική δραστηριότητα
 Πορεία σε ιστορικά μονοπάτια με τα πόδια, με άλογα και με ποδήλατα
  
18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012,
ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΚΟΥΡΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΙΚΙ.
  
Οι σύλλογοι I.Φ.Σ.A & ΟΙΝΟΗ στα πλαίσια ανάδειξης ορειβατικών, ιππικών & ιστορικών μονοπατιών στην Αργολίδα διοργανώνει ημερήσια πορεία την Πρόγραμμα 10:00π.μ. Αναχώρηση από Μερκούρι προς Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012 από το Μερκούρι στο Τουρνίκι.  

Πρόγραμμα

10:30π.μ. Αναχώρηση από Μερκούρι ιππικής πορείας
10:30π.μ. Αναχώρηση από Μερκούρι ομάδας Trial (ορεινό τρέξιμο) 
9:00π.μ. Αναχώρηση από Άρωμα καφέ (πάρκο Άργους) μοτοσυκλετιστικής πορείας 
10:30π.μ. Αναχώρηση από Κρύα βρύση ποδηλατική πορείας Στάση στο Τουρνίκι (παραδοσιακό γλέντι) 
Επιστροφή στο Μερκούρι στις 3:00 μ.μ.




ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ «ΦΛΑΜΠΟΥΡΙ» 
ΠΑΡΝΗΘΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σεμινάριο Yoga στο Φλαμπούρι Πάρνηθος
Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου 2012. 

Σας περιμένουμε για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο στην Πάρνηθα, με πολύ δόνηση, yoga, πεζοπορία και πάνω απ’ όλα με χαρά. 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ. 


Βιωματικά σενινάρια , Φλαμπούρι Πάρνηθος 
11, 18, 25 Νοεμβρίου 2012 



Μια μοναδική εμπειρία ψυχικής ανάτασης, αφύπνισης και αυτογνωσίας, προσφέρεται στο φυσικό τοπίο της Πάρνηθος, από την Ελληνική Εταιρεία Οικοψυχολογίας. 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Υπαίθριος Ζωή 


Πρόγραμμα εκδρομών Νοεμβρίου 2012  

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΒΟΙΩΤΙΑ: 
Μονή Μακαριώτισσας – Άσκρη (ορεινή πεζοπορία εξερεύνησης³) Αναχώρηση από τα γραφεία μας στις 07:00 για Δόμβραινα – Μονή Μακαριώτισσας, από όπου θα αρχίσει η πορεία για να καταλήξουμε στην Άσκρη. Η διαδρομή κινείται σε ομαλό πεδίο στις παρυφές του όρους Ζαγαρά και το μισό της γίνεται πάνω στο εθνικό μονοπάτι 22. 
Κατηγορία διαδρομής: Ορεινή πεζοπορία εξερεύνησης, πιθανότατα χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. 

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΖΗΡΙΑ: 
Φλαμπουρίτσα (ορεινή πεζοπορία) Αναχώρηση από τα γραφεία μας στις 07:30 για το καταφύγιο Α’, από όπου θα αρχίσει η πορεία για τον Λαιμό – Σπηλιά Ερμή – Φλαμπουρίτσα – Βαρνεβό. 

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ: 
Πλαταιές – Καταφύγιο ΕΟΣ Ελευσίνας (ορειβατική) Η πορεία που είχε αναφερθεί στο τυπωμένο πρόγραμμα θα αντιστραφεί: Θα ξεκινήσουμε από το καταφύγιο ΕΟΣ Ελευσίνας και θα καταλήξουμε στις Πλαταιές: Αναχώρηση από τα γραφεία μας στις 07:30 για Βίλια – Καταφύγιο, από όπου θα αρχίσει η πορεία για να ανέβουμε στην πρώτη κορυφή (1.358μ), διάσχιση της κορυφογραμμής, για να φτάσουμε στη δεύτερη κορυφή (1.407μ) και θα καταλήξουμε στη Μονή Αγίας Τριάδας Πλαταιές. Στοιχεία διαδρομής¹ 
Κατηγορία διαδρομής: Ορεινή πεζοπορία με βραχώδη και κακοτράχαλη κορυφογραμμή (πορεία κορυφογραμμής 1 ώρα). 

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΕΛΙΚΩΝΑΣ: 
Αγία Άννα – Πρόδρομος (ορεινή πεζοπορία) Αναχώρηση από τα γραφεία μας στις 07:00 για Αγία Άννα Βοιωτίας, από όπου θα ξεκινήσουμε, ακολουθώντας χωματόδρομο και μονοπάτι, θα περάσουμε από την πηγή Κάβουρα – αυχένα Ροΐτσι – Σίταινα και θα καταλήξουμε στο χωριό Πρόδρομος. Κατηγορία διαδρομής: Ορεινή πεζοπορία χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ 

Γραφεία: Σόλωνος 34, 106 73 Αθήναι
Τηλέφωνο: 210-3615-779



Πεζοπορικός Όμιλος Αθηνών


Πρόγραμμα  Νοεμβρίου 2012

4 Νοεμβρίου 2012

  • Λίμνη Δόξα – Πλανιτέρο  
Κυριακή: Αναχώρηση στις 07:00 για Κιάτο – Φενεό. 
Ανάβαση από μονοπάτι στο διάσελο του Κυνηγού και στην συνέχεια πορεία προς την προκορφή του Νησιού. Από το διάσελο κατάβαση στο όμορφο Πλανιτέρο στη νότια πλευρά του Χελμού. 
Ώρες πορείας: 6• ΥΔ: 600μ. 
  
  • Ποδηλατική στα Γεράνεια 
Κυριακή: Αναχώρηση στις 07:00 με πούλμαν από το Πεδίον του Άρεως για Αλεποχώρι. 
Ανάβαση προς την κορυφή των Γερανείων και διάσχιση με κατάληξη στη Λίμνη του Ηραίου και στον ομώνυμο αρχαιολογικό χώρο. 
Η διαδρομή διασχίζει τα πευκοδάση του βουνού και προσφέρει θέα και προς τις δύο πλευρές, Κορινθιακό και Σαρωνικό. 
Μήκος διαδρομής 45χλμ. χωρίς ιδιαίτερες τεχνικές δυσκολίες. 


10-11 Νοεμβρίου 2012

Βαρδούσια: Κοκκινιάς (2404μ) 
Σάββατο: Αναχώρηση στις 09:00 για Θερμοπύλες – Μουσουνίτσα. Ανάβαση από Πρ. Ηλία στο καταφύγιο του ΠΟΑ, όπου και η διανυκτέρευση. 
Ώρες πορείας: 3,5• ΥΔ: 900μ. 
Κυριακή: Ανάβαση από τις Πόρτες και τον Μέγα Κάμπο στον Κόρακα (2495μ.). 
Στην συνέχεια, από τη νότια κορυφογραμμή, με μικρά βράχινα περάσματα, ανάβαση στην κορυφή Κοκκινιάς (2404μ.). 
Κατάβαση από τις Λάκκες του Κοκκινιά και το Ασανσέρ στον Αθανάσιο Διάκο. 
Ώρες πορείας: 8• ΥΔ: 500μ. 


17-18  Νοεμβρίου 2012

Rafting και πεζοπορία στην Ευρυτανία 
Σάββατο: Αναχώρηση στις 06:30 για Καρπενήσι, με προορισμό τον Προυσό Ευρυτανίας. 
Σύντομη επίσκεψη στην Μονή Προυσού και κατόπιν πεζοπορία σε πανέμορφο μονοπάτι μέχρι το φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς. Η 3ωρη διαδρομή που θα ακολουθήσουμε περνά μέσα από πλατανόδασος και γεφύρια και πλάι από ρυάκια και ρέματα. Αξιοθέατο της διαδρομής, το αλλαντοποιείο «Στρεμμένου» (με το γνωστό prosciutto του), το οποίο και θα επισκεφθούμε. Διανυκτέρευση στην περιοχή σε δωμάτια και σκηνές. 
Κυριακή: Rafting στον Τρικεριώτη, ένα από τα ομορφότερα και καθαρότερα ποτάμια της Ευρώπης, που σχηματίζεται από τα νερά του Κρικελοπόταμου και του Καρπενησιώτη. Με τις φουσκωτές βάρκες μας θα γνωρίσουμε ένα από τα απάτητα σημεία της Ευρυτανικής φύσης! 
Μέτριο επίπεδο δυσκολίας, κατάλληλο και για αρχάριους. 


24-25 Νοεμβρίου 2012

Βόρειος Ταΰγετος: Πυργάκι (1732μ.) – Γιορτή Μπουκουβάλας  
Σάββατο: Αναχώρηση στις 07:00 για Τρίπολη – Καστόρι Λακωνίας, στις παρυφές του Βόρειου Ταΰγετου. Πορεία μέσα στο φαράγγι των Μύλων, στην κατάφυτη περιοχή του ρέματος του Καστανιώτη με τον παλιό νερόμυλο. 
Ώρες πορείας: 3 – 4• ΥΔ: 400μ.
Το βράδυ συμμετοχή στις εκδηλώσεις της καθιερωμένης Γιορτής Μπουκουβάλας του Συλλόγου Φίλων Δάσους Ταϋγέτου «Η Λουσίνα» (γιορτή ελαιολάδου), με φωτιά, παραδοσιακούς χορούς και φαγητό. Διανυκτέρευση στο σχολείο στο Καστρί ή, εναλλακτικά, σε δωμάτια. 
Κυριακή: Προώθηση στο χωριό Βορδόνια και από εκεί ανάβαση στο Πυργάκι (1732 μ.) 
Ώρες πορείας: 7• ΥΔ: 900μ. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  : www.poa.gr
Καθημερινά 19:00 – 21:00, στο 2108218401

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου